Flexinet logo
Flexinet

Responsive websites & Marketing

Flexinet creëert uw online identiteit Flexinet bol oranje

Uw nieuwe website Contacteer ons

De diensten van Flexinet

Flexinet biedt complementaire marketingstrategieën online en offline, met gepaste ondersteuning. Onze diensten kunnen wedijveren met die van de grootste spelers in het domein van webdesign en internetmarketing. In kwaliteit hoeven we niet voor hen onder te doen. In budgetvriendelijkheid doen we dat zeker wel.

  • U kan beroep doen op onze diensten voor een totaalconcept voor marketingcampagnes overheen verschillende media, volgens het principe van hybride marketing. Dezelfde boodschap wordt dan meervoudig uitgedragen via diverse kanalen. Dezelfde boodschap zowel online (bv. website, nieuwsbrief,…) als in print (bv. brochure, flyer,…).
  • U kan uiteraard ook enkel gebruik maken van een of meerdere van onze specialisaties. U kan bij ons uw professionele website laten maken of vernieuwen. Dat betekent een sterk webdesign met performante bijkomende modules naar wens (webshop, catalogus, nieuwsbrieven, evenementenkalender, intranet,...). En ook bijkomende diensten als Google Analytics, Google Ads-campagnes en meer. Behalve wat we doen als webdeveloper staan wij ook voor u klaar om een nieuwe huisstijl te ontwerpen, een online advertentiecampagne op te zetten, adreskaartjes en briefpapier te ontwerpen en drukken,…
  • Wij streven steeds naar een duurzame, open verstandhouding met onze klanten. Een goede werkrelatie houdt voor ons in dat wij voor, tijdens en ook na de opdracht alle aandacht hebben voor technische ondersteuning en troubleshooting.
    Een onovertroffen hulpmiddel daarbij is het Customer Relations Management (CRM)-programma TeamLeader. Wij maken hier graag gebruik van wegens de eenvoudige maar professionele werking en de uitstekende resultaten die wij er reeds mee hebben bereikt. TeamLeader is bij ons verkrijgbaar.

Op onderstaande pagina’s vindt u alle online en offline marketingdiensten die wij u bieden.

Vraag of voorstel?

Contacteer ons

Websiteontwikkeling

Websiteontwikkeling

Wij bouwen en beheren een responsive website (met mogelijk een webshop) voor u die uw doelpubliek aanspreekt, aantrekt en aanzet tot actie.

Drukwerk

Drukwerk

Wij ontwerpen en drukken alle mogelijke bedrijfscommunicatie op papier, zowel voor de dagelijkse werking als voor promotiecampagnes.

SEO & SEA

SEO & SEA

Search Engine Optimization: dankzij SEO verschijnt uw website hoger in de resultaten van zoekmachines, wat leidt tot meer verkeer naar uw website.

Search Engine Advertising: deze betalende dienst maakt gebruik van Google Adwords om advertenties te laten verschijnen boven de zoekresultaten.

Sociale Media & Nieuwsbrieven

Sociale Media & Nieuwsbrieven

Wij maken voor u pagina’s aan op de sociale media die u verkiest. U kan deze zelf beheren of ons vragen om aangeleverde informatie te posten.

Wij stellen nieuwsbrieven voor u op voor verspreiding online of in print. Wij nemen zowel grafisch en inhoudelijk ontwerp als verzending op ons.

Grafische Vormgeving

Grafische Vormgeving

Onze grafisch ontwerpers ontwerpen uw logo of volledige huisstijl voor alle middelen van online en offline bedrijfscommunicatie.

Fotoreportages & Bedrijfsfilms

Fotoreportages en Bedrijfsfilms

Onze vakkundige fotografen en cameramensen creëren professionele, krachtige beelden voor uw bedrijfscommunicatie en uw website.

Websiteontwikkeling

Drukwerk

SEO & SEA

Sociale Media & Nieuwsbrieven

Grafische Vormgeving

Fotoreportages & Bedrijfsfilms

Websiteontwikkeling

Drukwerk

SEO & SEA

Sociale Media & Nieuwsbrieven

Grafische Vormgeving

Fotoreportages & Bedrijfsfilms

Flexinet bol oranje Vakkennis en praktijkervaring

Flexinet bol oranje Duurzame samenwerking

Flexinet bol oranje Professioneel, bruikbaar advies

Flexinet bol oranje Gebruiksvriendelijke software

Flexinet bol oranje Persoonlijke ondersteuning

Flexinet bol oranje Budgetvriendelijke oplossingen