Webpakket

Wenst u een website die vlot gevonden wordt en de bezoekers aanzet tot actie? Of wilt u een webshop of nieuwsbrieven? Op het dynamische team van Flexinet kan u rekenen. De vakkennis van al onze medewerkers zorgt ervoor dat wij een rendabel professioneel concept afleveren.

Lees meer

Om professioneel over te komen bij uw klanten en bekendheid te verwerven, zijn een huisstijl en herkenbaar logo belangrijk. Flexinet verzorgt graag het ontwerp. En voor aantrekkelijke copywriting, een uniek, responsive webdesign en commercieel drukwerk kan u ook rekenen op Flexinet. 

Lees meer

Als zaakvoerder wilt u dat veel (potentiële) klanten uw bedrijf kennen, uw website bezoeken en regelmatig terugkeren. Ontdek hoe Flexinet u daarbij helpt aan de hand van succesvolle marketingcampagnes.

Lees meer

Zoekoptimalisatie (SEO)

Een goede website is vooral een website die ook goed gevonden wordt. Flexinet hecht veel belang aan goede, performante zoekoptimalisatie of Search Engine Optimization (SEO). We houden er rekening mee bij de copywriting en bij de technische kant van de website.

Lees meer