Flexinet logo
Flexinet

Responsive websites & Marketing

Flexinet creëert uw online identiteit Flexinet bol oranje

Uw nieuwe website Contacteer ons

Drukwerk bij Flexinet

Flexinet staat in voor alle marketingdrukwerk van ontwerp tot levering. U krijgt alle nodige middelen tot professionele bedrijfscommunicatie voorzien van uw logo en in uw huisstijl.
Ons team grafische vormgeving ontwerpt de structuur, het kleurenschema en de lay-out van het drukwerk. Wij zorgen indien nodig ook voor de teksten en het beeldmateriaal. Eens het design definitief is en u uw goedkeuring geeft, coördineren wij het drukken met onze vaste partner, die consequent topkwaliteit produceert. Tenslotte leveren wij het drukwerk bij u af binnen de afgesproken termijn.

Flexinet creëert uw huisstijl. Onze grafische dienst ontwerpt een logo of volledige huisstijl voor uw bedrijf of organisatie, of voert een restyling uit op de bestaande grafische elementen. U kan ook uw logo behouden, dat wij dan als inspiratie gebruiken voor een uitbreiding naar een complete huisstijl. Voor uniformiteit in al uw bedrijfscommunicatie kunnen we die stijl ook toepassen in uw online communicatie (website, nieuwsbrief, sociale media). Zo krijgt u een visueel eenduidige communicatie en een professionele uitstraling voor (potentiële) klanten.

Communicatiemiddelen

Naamkaartjes
Briefpapier
Enveloppen
Flyers
Brochures

Alle promotiemateriaal

Posters en Spandoeken
Stickers
Banners, Rolbanners en Beach flags
Werfdoeken en Werfborden
Kledij

Contacteer ons

Hebt u een idee dat niet in deze opsomming voorkomt? Wij gaan graag de uitdaging aan.

Lees hieronder verder voor een uitvoerige bespreking van ons drukwerk.

Alle marketingdrukwerk van design tot levering

Ontwerp

Onze grafisch ontwerpers zijn sterk in creëren, maar kunnen ook imiteren. Indien u reeds over een huisstijl beschikt die u wilt behouden, maken onze grafici een design voor uw drukwerk dat deze stijl nauwgezet volgt. Wij kunnen in dit geval ook zorgen voor een restyling die uw huisstijl een deskundige update geeft.

Hebt u nog geen eigen grafische elementen, creëren wij deze voor u. Dit kan gaan van enkel een logo tot een volledige huisstijl. In overleg met u bepalen we wat u nodig heeft en waar uw voorkeuren liggen inzake stijl, inhoud en vormgeving.
Eenduidigheid in alle visuele marketingcommunicatie, zowel fysiek als online en in print, helpt met herkenbaarheid voor uw doelpubliek. Daarom nemen we de kleuren en lettertypes van uw interieurinrichting, uithangbord, voertuigen,… over in uw bedrijfscommunicatie. Ook overwegingen rond missie en visie, service, aangeboden product of dienst, en zelfs persoonlijkheid zullen een rol spelen.

  • Een door ons ontworpen logo zal zich houden aan het kleurengebruik van uw bedrijf of organisatie en de juiste boodschap overbrengen op een visueel aantrekkelijke manier.
  • Een uitgewerkte huisstijl zal vertrekken van het logo en dezelfde visuele elementen overbrengen naar een briefhoofd, enveloppen, briefpapier, naamkaartjes, flyers, brochures,… (En ook het webdesign als wij uw website maken.)
Drukwerk Flexinet

Dezelfde kleurenschema’s, lettertypes en andere elementen zullen steeds terugkomen. Dit soort visueel eenduidige communicatie biedt u de professionele uitstraling naar uw klanten toe die zelfzekerheid uitdraagt en vertrouwen wekt.

Deze huisstijl kan dan eveneens online gebruikt worden in het webdesign van uw website, sociale media en in nieuwsbrieven. Lees meer over websiteontwikkeling en nieuwsbrieven.

Productie

Wanneer u het design hebt goedgekeurd, sturen we het naar de vaste partner waarmee wij samenwerken voor het eigenlijke drukken. Onze ervaring met dit bedrijf is onverdeeld positief: wij zijn steeds uiterst tevreden over de resultaten die zij weten te produceren.

Dankzij deze consequent goede resultaten, korte productietijden en een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding, besteden wij de opdrachten voor drukwerk met vertrouwen aan hen uit.

Drukwerk Flexinet

Levering

Zodra uw drukwerk klaar is, nemen wij contact met u op. We maken een afspraak op een voor u geschikt moment en komen het drukwerk bij u afleveren.

Behalve bij hoge uitzondering door overmacht garanderen wij dat we de levertermijn respecteren die wij met u hebben afgesproken.