Flexinet logo
Flexinet

Responsive websites & Marketing

Flexinet creëert uw online identiteit Flexinet bol oranje

Uw nieuwe website Contacteer ons

Fotoreportages & Bedrijfsfilms bij Flexinet

Flexinet produceert professionele fotoreportages en bedrijfsfilms voor marketingdoeleinden. Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden, en dat geldt bij uitstek op het internet.
Een webdesign met kwaliteitsvolle, strategisch gekozen foto’s heeft veel meer kans om bezoekers op de website te houden en aan te zetten tot conversie. Een nieuwsbrief leidt tot veel meer respons indien hij krachtige beelden bevat. Een bedrijfsfilm op uw website of sociale media is de meest directe en snelste manier om in het oog te springen.

Flexinet stuurt een fotograaf. Wij maken een afspraak met u voor een fotoshoot met een van onze professionele fotografen. Deze fotoreportage levert treffende beelden op van uw bedrijf, materieel, producten, een opendeurdag of ander evenement,… Eventueel ook van uw medewerkers voor een voorstelling van uw team. Wij kunnen de foto’s gebruiken voor het webdesign wanneer wij uw website maken, op sociale media, in nieuwsbrieven, drukwerk,… en stellen ze ook beschikbaar voor u.

Flexinet stuurt een cameraploeg. Op afspraak komt een professioneel camerateam bij u langs voor de productie van een korte bedrijfsfilm. Een algemene voorstelling van uw bedrijf, producten en diensten? Of een specifiekere reportage over de lancering van een nieuw product? U beslist volledig zelf over de inhoud. U kan het script opstellen en aangeven welke shots u wilt. In de filmdag zijn eveneens een aantal foto’s inbegrepen, die kunnen geïntegreerd worden in de bedrijfsfilm. De film kan op uw website geplaatst worden, op uw sociale media-pagina’s, of op YouTube (waarnaar u dan ook kan linken vanuit bv. nieuwsbrieven).

Foto’s en bedrijfsfilms door Flexinet

Professionele kwaliteit
U beslist over de inhoud
Uitstekende prijs-kwaliteit
Gebruik in alle marketingkanalen

Contacteer ons

Professioneel beeldmateriaal voor uw website, drukwerk, sociale media of marketingcampagnes.