Flexinet logo
Flexinet

Responsive websites & Marketing

Flexinet creëert uw online identiteit Flexinet bol oranje

Uw nieuwe website Contacteer ons

Grafische Vormgeving bij Flexinet

Flexinet biedt zijn klanten de grafische vormgeving die zij wensen. Onze ontwerpen houden rekening met de voorkeuren van de klanten, hun activiteiten, waarden, missie en visie. U krijgt een passend, professioneel webdesign wanneer wij uw website maken. En u kan ons het grafisch ontwerp toevertrouwen van al uw bedrijfscommunicatie, zowel online als in drukwerk. (Lees meer over websiteontwikkeling, nieuwsbrieven, sociale media en drukwerk.)

Flexinet ontwerpt uw logo of volledige huisstijl. Indien u reeds over een logo en huisstijl beschikt die u wilt behouden, maken onze grafici designs met dit logo en die deze stijl nauwgezet volgen. Wij kunnen in dit geval ook zorgen voor een restyling die uw logo of huisstijl een deskundige update geeft.

Hebt u nog geen uniforme grafische stijl, creëren wij deze voor u. In gesprek met u bepalen we wat u nodig heeft en waar uw voorkeuren liggen inzake stijl, inhoud en vormgeving. Dit kan enkel een logo zijn, waarbij we het kleurgebruik van uw bedrijf of organisatie respecteren en de juiste boodschap op een visueel aantrekkelijke manier voorstellen. Of we kunnen een volledige huisstijl vormgeven, met de kleurenschema’s, lettertypes en alle andere richtlijnen voor een visueel eenduidige communicatie. Uw logo en andere grafische elementen worden dan toegepast in alle communicatiekanalen.

Online

Website
Nieuwsbrieven
Sociale Media
Advertenties

Offline

Briefpapier, enveloppen, naamkaartjes
Flyers, brochures, posters
Beachvlaggen, (rol)banners
Werfborden, werfdoeken

Contacteer ons

Professionele grafische vormgeving in een eenduidige communicatie wekt vertrouwen op bij uw doelpubliek.