U wenst dat zoveel mogelijk mensen uw bedrijf leren kennen? U wenst dat klanten uw website bezoeken en regelmatig terugkomen? Dan hebt u wellicht nood aan een marketingcampagne.

Search Engine Advertising (SEA)

Meer verkeer creëren kan via Search Engine Advertising. SEA vergroot de zichtbaarheid van uw website online door ze hoger te laten verschijnen in de zoekresultaten van Google. Deze betalende dienst toont uw website als advertentie aan specifieke doelgroepen met behulp van Google Adwords.

Met Google Adwords wordt een campagne opgezet om uw website bovenaan de organische zoekresultaten te laten verschijnen wanneer door u gekozen zoekwoorden worden ingetypt in Google. Iemand die online op zoek is naar de producten of diensten die u aanbiedt, zal uw website boven of naast de zoekresultaten weergegeven zien. Zo kan u erg gericht reclame maken.

De advertentie verschijnt dus enkel voor degenen die reeds op zoek zijn naar uw producten of diensten. Bovendien betaalt u als adverteerder niet wanneer uw advertentie verschijnt (pay-per-view), maar enkel en alleen wanneer er op de advertentie wordt geklikt (pay-per-click). Dit is dus een veel efficiëntere manier van adverteren, in tegenstelling tot de klassieke advertenties of banners.

In Google Adwords bepaalt u zelf het maximumbedrag dat u wilt betalen per aangeklikte advertentie. Indien er meerdere adverteerders zijn die hetzelfde zoekwoord hanteren, worden de advertenties die het meeste opbrengen per klik (dus waarop het hoogst geboden is) bovenaan geplaatst. Op basis van de diverse zoekwoorden die u kiest, maakt Google Adwords een schatting van wat de adverteerder moet betalen per klik.

U bent volledig vrij om te bepalen hoeveel u biedt per zoekwoord of voor de gehele campagne. Een minimumbudget is er niet en u kan het maximumbudget instellen (bv. €10,- per dag met een maximum van €0,10 per klik). Wanneer dit budget overschreden wordt, toont Google de advertentie automatisch niet meer.

Google Adwords is een erg handige tool om aan Search Engine Advertising te doen. SEA op zich is een kosteneffectieve strategie in vergelijking met andere online marketingtechnieken. Flexinet kan voor u een Adwords-campagne opzetten die uw website helemaal bovenaan de zoekresultaten brengt. Het resultaat is meer bezoekers aan uw website. Meer klanten. Meer rendabiliteit.

Nieuwsbrieven

  • Flexinet ontwerpt nieuwsbrieven op maat, volledig in uw huisstijl.
  • Onze copywriters schrijven teksten die uw (potentiële) klanten over de streep trekken.
  • Wij versturen, indien gewenst, uw periodieke nieuwsbrieven, na uw goedkeuring.
  • Tips nodig? Flexinet staat u altijd en overal bij.
Flexinet - Marketingcampagnes - Sociale Media

Sociale Media

  • Is het interessant aanwezig te zijn op sociale media?  Flexinet geeft u raad.
  • Wij stellen een plan op dat voldoet aan uw eisen en die van uw doelgroep(en)
  • Samen met u werken we een actieplan uit, zodat u aantrekkelijke pagina's krijgt op de gewenste sociale netwerksites, zoals Facebook, LinkedIn, Google +, …
  • Flexinet leert u Google Analytics en statistieken "lezen" en interpreteren.

QR-Code

De Quick Response-codes vinden hun weg meer en meer in de (digitale) marketing. Bedrijven plaatsen een QR-code op hun productverpakkingen of promotiemateriaal. Op die manier kan de consument snel en eenvoudig de website van het bedrijf bezoeken. Door simpelweg de QR-code te scannen met een smartphone wordt de klant meteen naar de website geleid. Het ingeven van de URL is dus niet meer nodig.

Deze eenvoud en het beperken van de inspanning die van de klant wordt verwacht, heeft al bewezen te resulteren in een hogere graad van conversie (overgaan tot bestelling/aankoop).

  • Flexinet maakt voor u de QR-code aan, die u dan kan gebruiken waar u maar wilt.
  • We kunnen deze code eveneens plaatsen op alle promotiemateriaal: flyers, brochures, affiches, stickers, briefpapier,...