Flexinet logo
Flexinet

Responsive websites & Marketing

Flexinet creëert uw online identiteit Flexinet bol oranje

Uw nieuwe website Contacteer ons

Nieuwsbrieven bij Flexinet

Flexinet maakt uw nieuwsbrief, online of in print. Een nieuwsbrief kan een nuttig communicatiemiddel zijn om op directe wijze in contact te komen met uw klanten. U kan hen informeren over uw zaak, aanbiedingen of promoties, nieuwigheden, wedstrijden,…
Wij ontwerpen de lay-out, met uw logo en in uw huisstijl. U kan de teksten en afbeeldingen zelf aanleveren, of op ons rekenen om gepaste teksten uit te werken.
Hoewel vrijwel alle nieuwsbrieven vandaag digitaal verstuurd worden, bieden wij nog steeds de optie om papieren exemplaren te versturen. Wij houden hier rekening mee bij het ontwerpen en produceren van de nieuwsbrief.

Flexinet verstuurt uw nieuwsbrief, via e-mail of post. Zodra u uw goedkeuring hebt gegeven voor ontwerp en inhoud, versturen wij de nieuwsbrief. Dit kan eenmalig of periodiek met een afgesproken regelmaat.
Voor digitale nieuwsbrieven gebruiken we het bekende e-mail-marketingplatform MailChimp. De vele functies en mogelijkheden van MailChimp hebben ons reeds lang geleden overtuigd van de kwaliteit en betrouwbaarheid van dit systeem. Voor klassieke nieuwsbrieven op papier genieten wij het voordeeltarief van Bpost voor grote verzendingen.

De voordelen van professioneel geproduceerde nieuwsbrieven

Ongefilterd contact met uw klanten
Kosteneffectiever dan flyers en brochures
Bevordert klantenbinding
Mogelijkheid om lezers naar uw website te leiden

Contacteer ons

Flexinet produceert en verzendt professionele nieuwsbrieven in uw huisstijl.