Flexinet logo
Flexinet

Responsive websites & Marketing

Flexinet creëert uw online identiteit Flexinet bol oranje

Uw nieuwe website Contacteer ons

Search Engine Advertising (SEA) bij Flexinet

Flexinet biedt marketingcampagnes met Google Ads. Deze betalende dienst van Google laat u online adverteren via de zoekmachine. Advertenties worden geschreven rond bepaalde zoekwoorden. Wanneer er met Google gezocht wordt naar deze woorden of termen, zal de advertentie getoond worden boven de andere zoekresultaten. Met de juiste advertenties leidt u dus meer verkeer naar uw website met slechts een beperkt budget. U kan erg gericht reclame maken en de zichtbaarheid van uw website gevoelig vergroten bij uw doelpubliek.

Flexinet voert deze campagnes voor u. U beslist welk budget u wilt besteden en geeft aan welke producten of diensten u in de verf wilt zetten. De rest kan u aan ons overlaten. Wij onderzoeken welke termen het vaakst worden gezocht via Google in uw sector of in verband met de door u gekozen producten of diensten. Op basis hiervan stellen wij de advertenties op en zorgen voor de overeenkomst met Google om ze te implementeren. Daarna volgen we de resultaten nauwgezet op en sturen bij indien nodig.

Meer weten over Search Engine Optimization (SEO)

De voordelen van Google Ads

Beperkt budget
Gerichte marketing, houdt rekening met uw doelpubliek
U betaalt per klik, niet per advertentie
Advertenties en budget zijn op elk moment aanpasbaar

Contacteer ons

Grotere zichtbaarheid en naambekendheid, meer bezoekers aan uw website. Meer klanten en meer rendement voor een passend budget.

Lees hieronder verder voor een uitvoerige bespreking van SEA en Google Ads.

Hoe werkt Google Ads?

Google Ads is een erg handige tool om aan Search Engine Advertising te doen. SEA is een kosteneffectieve strategie in vergelijking met andere online marketingtechnieken. Flexinet kan voor u een Google Ads-campagne opzetten die uw website helemaal bovenaan de zoekresultaten brengt. Dit leidt tot meer bezoekers aan uw website, en dus meer rendabiliteit.

Dit soort van online marketingcampagne laat advertenties voor uw website boven de zoekresultaten verschijnen wanneer de door u gekozen zoekwoorden worden ingetypt in Google, de favoriete zoekmachine van 95% van de Belgen. Iemand die online op zoek is naar de producten of diensten die u aanbiedt, zal de link naar uw website boven of naast de zoekresultaten weergegeven zien. Dit betekent dat u erg gericht reclame kan maken.

De advertentie verschijnt dus enkel voor degenen die reeds op zoek zijn naar uw producten of diensten. Bovendien betaalt u als adverteerder niet wanneer uw advertentie verschijnt (pay-per-view), maar enkel en alleen wanneer er op de advertentie wordt geklikt (pay-per-click). Dit is dus een veel efficiëntere manier van adverteren, in tegenstelling tot de klassieke advertenties of banners.

SEA (Search Engine Advertising) Flexinet

In Google Ads bepaalt u zelf het maximumbedrag dat u wilt spenderen per aangeklikte advertentie. Indien er meerdere adverteerders zijn die hetzelfde zoekwoord hanteren, worden de advertenties die het meeste opbrengen per klik (dus die van de adverteerder met het grootste budget voor dat zoekwoord) bovenaan geplaatst. Op basis van de diverse zoekwoorden die u kiest, maakt Google Ads een schatting van wat u als adverteerder moet betalen per klik.

U bent volledig vrij om te bepalen hoeveel u biedt per zoekwoord of voor de gehele campagne. Een minimumbudget is er niet en u kan het maximumbudget instellen (bv. €10,- per dag met een maximum van €0,10 per klik). Wanneer dit budget overschreden wordt, toont Google de advertentie automatisch niet meer.

Wat doet Flexinet voor u?

  • We gaan met u samenzitten om de inhoud, de doelstellingen en het budget van de campagne vast te leggen. Is het doel om meer bezoekers naar uw website te lokken of wilt u een specifiek product of een bepaalde dienst in de kijker plaatsen?
  • We gebruiken Google Ads om de gepaste zoekwoorden te bepalen voor de gewenste campagnedoelen. We vinden de woorden en termen die het gewenste effect zullen bereiken met een zo klein mogelijk budget.
  • We werken een of meerdere advertenties uit op basis van het vastgelegde budget en de gevonden zoekwoorden.
  • We starten de campagne en zorgen voor een nauwkeurige opvolging van de resultaten terwijl ze loopt. Indien de vooropgestelde doelen toch niet gehaald worden, kunnen we bijsturen door de advertenties aan te passen. In het onwaarschijnlijke geval dat dit nog geen effect heeft, hebt u de keuze om het budget te verhogen.
SEA (Search Engine Advertising) Flexinet