Flexinet logo
Flexinet

Responsive websites & Marketing

Flexinet creëert uw online identiteit Flexinet bol oranje

Uw nieuwe website Contacteer ons

Sociale Media bij Flexinet

Flexinet creëert uw sociale media-kanalen. Wij onderzoeken welke sociale media kunnen helpen om de doelen van onze klanten te bereiken. Daarbij houden we rekening met de voorkeuren en wensen van de klant, maar ook met wat het doelpubliek verwacht.
We maken voor u profielen en pagina’s aan op de sociale media die u verkiest. Dit biedt u de kans om meer en ook andere internetgebruikers te bereiken dan enkel via uw website. Met een Facebook-pagina of Twitter-account kan u uw doelpubliek snel informeren en meer verkeer naar uw website genereren. Een LinkedIn-profiel geeft u de kans uzelf voor te stellen en te netwerken. Een pagina op Instagram of Pinterest laat u uw producten voorstellen en er meer interesse in opwekken.

Flexinet beheert uw sociale media. Zodra de pagina’s zijn aangemaakt, zijn regelmatige updates en posts een must. Zo kan u volgers aantrekken en behouden. U kan dit zelf doen of het aan ons overlaten. In dat geval vragen wij u geregeld om info die wij kunnen plaatsen. Indien u ons ook uw website wilt laten maken, plaatsen we hier links naar uw sociale media-pagina’s, en daar links naar uw website. (Lees meer over websiteontwikkeling.)

Flexinet gebruikt uw huisstijl op elk kanaal. Bij elke pagina houden wij rekening met uw huisstijl, zodat u een uniforme online communicatie voert. En als u nog niet beschikt over een huisstijl, kunnen wij ook deze voor u vormgeven of updaten.

Gebruik van sociale media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest

zorgt voor:

Meer diverse aanwezigheid op het web
Trekt meer bezoekers naar uw website
Dezelfde boodschap over verschillende kanalen
Professionele uitstraling door de huisstijl
Meer manieren om uw doelpubliek te bereiken

Contacteer ons

Aanwezigheid op sociale media breidt uw bereik uit en bevordert naambekendheid en herkenbaarheid.