Flexinet logo
Flexinet

Responsive websites & Marketing

Flexinet creëert uw online identiteit Flexinet bol oranje

Uw nieuwe website Contacteer ons

Over Flexinet

Flexinet is een energieke onderneming die marketingdiensten van hoge kwaliteit biedt aan haar klanten. Wanneer wij uw website maken, verzorgen wij het webdesign van a tot z. Naast ons werk als webdeveloper zorgen wij eveneens voor grafische vormgeving en huisstijl, drukwerk, online marketingcampagnes en optimalisatie van online bedrijfscommunicatie.

Flexinet heeft zijn thuisbasis in Muizen bij Mechelen, maar werkt voor klanten in de hele Benelux. Onze opdrachten komen van grote internationale bedrijven, maar vooral van kleine en middelgrote ondernemingen, verenigingen en ngo’s.

Deze organisaties hebben vaak immers niet de tijd, de middelen of de wil om hun marketingcommunicatie zelf op zich te nemen. Zij kunnen bij ons aan een voordelig budget een professionele website laten maken. Door een beroep op ons te doen, krijgen zij hoogwaardige marketingdiensten zoals webdesign en -beheer, professionele marketing online of in drukwerk en optimalisatie voor zoekmachines (SEO), terwijl zij al hun tijd en energie aan hun core business kunnen besteden.

Bovendien leveren wij deze diensten aan zeer marktcompetitieve tarieven, die onze concurrenten niet kunnen evenaren. Zodoende leveren wij dezelfde kwaliteit in diensten en service aan een veel lagere prijs dan de grotere spelers.

Over Flexinet - Webdesign, websites, grafische vormgeving, drukwerk en meer
Over Flexinet - Webdesign, websites, grafische vormgeving, drukwerk en meer

Flexinet kan rekenen op een gedreven team webdevelopers dat jeugdig enthousiasme reeds kan combineren met ettelijke jaren ervaring. Wij willen een uitstekende dienstverlening en persoonlijke ondersteuning bieden die ons onderscheidt van onze concurrenten. We streven ernaar een open, oprechte, blijvende werkrelatie met onze klanten uit te bouwen. Zo garanderen we dat het hun boodschap is die uitgedragen wordt. Deze persoonlijke toets is voelbaar voor hun klanten en zal de gewenste resultaten leveren.

Flexinet bol oranje Vakkennis en praktijkervaring

Flexinet bol oranje Duurzame samenwerking

Flexinet bol oranje Professioneel, bruikbaar advies

Flexinet bol oranje Gebruiksvriendelijke software

Flexinet bol oranje Persoonlijke ondersteuning

Flexinet bol oranje Budgetvriendelijke oplossingen