Flexinet? Flexinet!

Marketingbureau Flexinet kreeg zijn start net voor die van het nieuwe millennium. Sinds de oprichting in Eindhoven in 1999 heeft het bedrijf intussen meer dan 15 jaar ervaring opgebouwd in het ontwikkelen van websites en het opzetten van marketingcampagnes.

Nadat de kaap van een decennium werd gerond, was de tijd rijp om uit te breiden naar Vlaanderen. In 2009 opende Flexinet een autonome vestiging in Mechelen. Vanuit dit centrale punt kon het bedrijf zich gaan toeleggen op interactieve online marketing in de Benelux.

Over ons - Flexinet
Over ons - Flexinet

Interactieve online marketing

Flexinet helpt zijn klanten meer te halen uit de virtuele wereld. Voor zelfstandigen en KMO's is interactieve online marketing vandaag immers een onmisbare bouwsteen voor succes.

Wij bieden u een duurzame, directe en persoonlijke service. Zo garanderen we dat het uw boodschap is die uitgedragen wordt. Deze persoonlijke toets is voelbaar voor uw klanten en zal de gewenste resultaten leveren.

Jong, ervaren en professioneel team

De enthousiaste medewerkers van Flexinet zijn allen professionele vakmensen, die onze klanten persoonlijk ondersteuning bieden. Met deze aanpak blijft klantentevredenheid gewaarborgd!

U kan steeds vrijblijvend bij ons terecht voor persoonlijk advies! 

Over ons - Flexinet

Troeven

troef1_03 Samenwerking op lange termijn

troef2_03 Professioneel, bruikbaar advies

troef3_03 Gebruiksvriendelijke software

Troef Persoonlijke ondersteuning

troef5_03 Budgetvriendelijke oplossingen

Over Flexinet - Troeven - Flexinet